Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Roman Giertych: Een brief aan Jaki om je te bedanken

Gestart door Pieszyce, 27 december 2022, 11:44

Vorige topic - Volgende topic
Tags aanGiertych:briefJaki

Pieszyce

Roman Giertych: Een brief aan Jaki om je te bedanken
25.06.2018 at 01:58:23Roman Giertych: Een brief aan Jaki om je te bedanken

22 juni 2018

"Nu dat ik mijn schuld heb bekend, is het gemakkelijker voor mij om me in mijn hart te voelen en daarom dank ik de Heer dat hij de waarheid met zijn scherpe geest heeft ontdekt en mij in het licht ervan heeft laten staan.

"Nu dat ik mijn schuld heb bekend, is het makkelijker voor mijn hart geweest en daarom dank ik de Heer dat hij zijn waarheid heeft ontdekt met zijn scherpe geest en mij heeft toegestaan om in zijn licht te staan. Ik hoop het dat je deze bescheiden woorden van dankbaarheid accepteert", schrijft Roman Giertych aan Patryk Jakiego.

Geachte parlementariër!

Ik heb aandachtig geluisterd naar je interview op TVN24 (tussen haakjes, naar zulke onware media gaan is altijd een flinke dosis risico) en ik heb van hem geleerd, dat ik de nederige advocaat ben, ik ben dit demonische personage, die het hele schandaal heeft uitgevonden met behulp van een foto van Tusk en Schetyna bij de begrafenis van een vriend, om een meme te maken, wat de aloude stelling benadrukte, dat de oppositie tegen de PiS verraders, verkopers of op zijn best niet-openbaar moet zijn. Omdat, volgens de stelling van de regering en de partij, PiS de enige juiste en patriottische macht is, kan de oppositie er niet meer zijn. Bovendien zei je in het interview dat ik met president Tusk een aanslag op de uw persoon had bedacht, en dat (wat overduidelijk is) dat ik achter alle acties van je tegenstander Trzaskowski sta.

Mijnheer de minister, lieve parlementariër. Mijn geweten was lange tijd gebroken, tot ik uiteindelijk besloot toe te geven. Ik heb alleen maar tranen in mijn ogen om toe te geven dat ik, als een bekend internet hacker specialist, alleen bekende trucs gebruik om in je account te komen en deze walgelijke post te plaatsen (ik weet alleen niet waarom mijnheer zich voor mij verontschuldigde). Toen belde ik snel naar Tusk en dwong hem me de volmacht te geven. Eindelijk heb ik alles in de media aangekondigd, om mijnheer te raken.

Ik heb dit allemaal gedaan, zodat de president van Warschau, Rafal Trzaskowski, het vice-presidentschap krijgt, wat altijd mijn droom is geweest - om je onder te dompelen in het lokale bestuursleven van deze stad - moet een genot zijn!

Nu ik mijn schuld heb bekend, is het makkelijker voor mij om mijn hart te voelen en daarom dank ik mijnheer dat hij zijn waarheid heeft ontdekt met zijn scherpe geest en mij heeft toegestaan om in het licht ervan te staan. Ik hoop dat u deze bescheiden woorden van dankbaarheid accepteert.

PS: Ik moet mijnheer iets uitleggen, deze keer serieus. Volgens het burgerlijk recht, wanneer iemand iemands persoonlijke rechten schendt, kunt u zowel excuses als betalingen met een bepaald doel eisen, mijnheer legt voortdurend uit, dat de mijnheer zich verontschuldigde. In het TVN24-programma benadrukte mijnheer het vaak. Mijn baas, mijnheer de voorzitter Donald Tusk (ondanks de slechte kwaliteit van deze verontschuldigingen) vond ze voldoende. Daarom vragen wij u niet om afzonderlijke verontschuldigingen te formuleren, bijvoorbeeld in de vorm van een aankondiging in de media. Donald Tusk besloot echter zijn tweede recht te gebruiken, dat wil zeggen betaling voor een goed doel te eisen. Dat is de reden waarom ik u graag zou adviseren om een dergelijke betaling voor het Groot Orkest van Kerstmis Charity WOŚP te doen en het te presenteren met een bewijs op mijn kantoor.

Bron: opinie.wp.pl przez Roman Giertych    język po Polsku