Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

De veiligheid van Polen en van ons allemaal hangt af van de uitslag van de verkiezingen

Gestart door Pieszyce, 24 september 2023, 23:03

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


De veiligheid van Polen en van ons allemaal hangt af van de uitslag van de verkiezingen

24 september 2023   

Als PiS de overhand krijgt bij de komende verkiezingen, zal er geen enkele barrière meer zijn om ons en onze families te beschermen tegen de overspoeling van vluchtelingen uit moslimlanden. Europa zal de Schengenzone aan onze grenzen moeten opschorten en we zullen van de wereld worden afgesneden. We zullen overspoeld worden met immigranten en Rusland zal Polen in handen krijgen. Dit is misschien toch het plan van Poetin.

De visumaffaire, of de invoer van meer dan 250.000 immigranten, waaronder criminelen en terroristen, door mensen die banden hebben met de PiS partij in de afgelopen twee jaar, is de grootste bedreiging voor het bestaan van ieder van ons, onze kleinkinderen, kinderen, ouders en grootouders. We zijn verdoemd door de hebzucht van omkopers en dieven die aan de macht zijn. Dit is geen grap!

Iedereen in Polen zou zich moeten realiseren wat de gevolgen van deze affaire zullen zijn: het afsnijden van de Poolse grenzen van Europa en de invoering van visa voor de meeste landen!

Begrijp dat deze verkiezingen niet meer gaan over de heerschappij van PiS - ze gaan over onze toekomst. Over de vraag of onze vrouwen en dochters zullen worden verkracht door buitenlanders. Of de Russische troepen de Baltische staten en daarna Polen onder de voet zullen lopen. Of Polen zal worden betrokken bij een gewapend conflict dat het niet kan winnen.

PiS is een pro-Russische partij, zoals blijkt uit de levendige contacten van Morawiecki en Kaczyński met pro-Russische politici zoals Orban, Salvini en Le Pen. Dit zijn geen grappen - dit zijn contacten met Poetins mensen! Officieel gingen ze met hen op de foto.

Kaczynski heeft ontmoetingen met een Russische spion op zijn CV staan - hij dronk wodka met hem. Deze ontmoetingen vonden meer dan een jaar plaats! Wie kan garanderen dat de Russen de voorzittervan Wet en Rechtvaardigheid niet controleren? Zijn zwakheden zijn immers bekend!

POLEN IS IN LEVENSGEVAAR EN WORDT BEDREIGD MET EEN TRAGEDIE DIE VERGELIJKBAAR IS MET DE TWEEDE WERELDOORLOG. MENSEN, WORD WAKKER!

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku