Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Onthoud: Deze verkiezingen zijn ook een beslissing over het vertrek van Polen uit de Europese Unie!

Gestart door Pieszyce, 7 oktober 2023, 23:31

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Onthoud: Deze verkiezingen zijn ook een beslissing over het vertrek van Polen uit de Europese Unie!

7 oktober 2023

PiS doet er alles aan om Polen uit de Europese Unie te krijgen. Deze verkiezingen zijn ook een stem om in de EU te blijven, een stem tegen het plan van PiS en Moskou.

- De komende verkiezingen worden ons REFERENDUM over POLEXIT. We moeten niet vergeten wat het verlaten van de EU inhoudt. Velen van ons herinneren zich nog goed de tijden van rijen aan de grens en de onzekerheid en het wachten op een paspoort. De "ongeregelden" konden niet rekenen op het PRIVILEGE van het kunnen reizen buiten onze grenzen. We hebben tijden meegemaakt waarin de autoriteiten tegelijkertijd visa uitdelen in bazaars in Azië of Afrika, maar er ook aan denken om "onze paspoorten af te nemen". POLEXIT is ook het plan van Moskou. Om de EU te verzwakken en terug te keren naar volledige controle over het leven van de Polen. De geschiedenis herhaalt zich graag... maar in dit geval... laten WIJ HET NIET gebeuren," schreef Agnieszka Wyrwał.

Heel juist - PiS heeft al grenscontroles heringevoerd, nu zal het alleen maar erger worden. Wie geen Polexit wil, moet tegen PiS stemmen.

Bron: wiesci24.pl  język po Polsku