Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

ONTHULLING: We weten waarom Duda tijd gaf aan Kaczyński

Gestart door Pieszyce, 27 oktober 2023, 23:53

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


ONTHULLING: We weten waarom Duda tijd gaf aan Kaczyński
Duivels maar onwaarschijnlijk succesvol plan


27 oktober 2023

WIJ ONTHULLEN: Jaroslaw Kaczyński heeft samen met Mariuszek Kamiński en Maciej Wąsik een plan uitgebroed om de kansen van PiS om aan de macht te blijven te vergroten, en daar hebben ze twee weken tijd voor nodig. Waar bestaat het uit? Het is een mix van wishful thinking gecombineerd met het meten van je tegenstanders met jouw maat.

Het plan is om in korte tijd een zeer grondig antecedentenonderzoek uit te voeren naar parlementsleden en senatoren die in de Sejm komen. Uitgebreide maatregelen zijn onder andere:

  • het afluisteren waarnaar Paweł Wojtunik verwijst,
  • onderzoek in documenten van de CBA, ABW, AW en de politie,
  • het gebruik van toegang tot bankrekeningen om tegoeden te verifiëren,
  • het opsporen van mensen over wie voorspeld wordt dat er iets over hen gevonden zal worden,

In het bijzonder zijn de PiS-diensten op zoek naar:
  • persoonlijke thema's, waaronder geliefden, minnaars, verschillende seksuele geaardheid, ongewone smaken,
  • misdaden, schandalen, misbruik,
  • veel geld, uitgaven,

Waarom zal dit plan mislukken? De oppositie heeft haar huiswerk over 2015 en 2019 briljant gedaan, Daarom zal PiS criminelen en schandalen in haar eigen midden moeten zoeken. Minnaren en minnaressen ook, want het is algemeen bekend dat er minstens twee gevallen zijn van ministers (in één geval ging het om een vrouw) die buitenechtelijke relaties hadden.

Volgens onze bronnen bij de diensten is er tot nu toe, tot wanhoop van het leiderschap van Wet en Rechtvaardigheid (PiS), niets van betekenis gevonden. Het plan had vanaf het begin geen kans van slagen omdat het werd voorbereid door de oppositie de maat te nemen van PiS, en zoals we weten gaat Kaczyński ervan uit dat iedereen iets op zijn geweten heeft.

De tweede reden voor het gebrek aan succes van het PiSowski-plan zijn de talrijke lekken van de diensten.

Interessant in de hele affaire is het gebruik van Andrzej Duda als scherm voor deze activiteiten. Weet de president waar hij in wordt meegesleurd?

Bron:  wiesci24.pl       język po Polsku

Pieszyce


Laat PiS vooral Marek Kuchciński niet vergeten die in een bordeel in het oosten van Polen een seksuele relatie had met een minderjarige Oekraïense, en na de ontdekking van dat, de leeftijd waarop het voor een volwassene verboden is seks te hebben met een jeugdige ineens werd verlaagt door PiS.

29 november 2019 - In Polen kun je legaal seks hebben vanaf 15 jaar, op voorwaarde dat de andere persoon minimaal 17 jaar oud moet zijn. Uit onderzoek blijkt duidelijk dat jongeren ieder jaar steeds vroeger met seksuele activiteit beginnen.
odkiedy.pl

Sexafera. Marek Kuchcinski en seks met een tienermeisje. 'Band van goede kwaliteit' | Planet
planeta.pl ' nieuws ' politiek ' kuchcinski en seks met een tienermeisje. "Tape van goede kwaliteit, meerdere minuten".
6 april 2019 - De seksaffaire wordt ontkend door de CBA en de Partij Recht en Rechtvaardigheid, terwijl agent Wojciech J. volhoudt dat hij het niet heeft verzonnen. De tape met Marek Kuchcinski en het tienermeisje is naar verluidt van zeer goede kwaliteit.

planeta.pl

April 2019 en in November werd de wet door PiS aangepast naar 15 jaar. Waar was PiS naar op zoek??  >:(