Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Polen tegen Zaryn: na deze wallen zal niemand jullie meer geloven!

Gestart door Pieszyce, 21 oktober 2023, 23:57

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Polen tegen Zaryn: na deze wallen zal niemand jullie meer geloven!

20 oktober 2023

- Na alle wallen die jullie tot nu toe hebben opgetrokken, denk je dat iemand jullie nog zal geloven? Jullie regeringen zijn één grote pathologie, geleid door de gepatenteerde leugenaar Morawiecki, schreef een internetgebruiker aan Stanislaw Żaryn, de woordvoerder van de diensten, toen hij probeerde mensen te laten geloven dat er geen vernietiging van documenten was.

Ondertussen heeft de ABW enorme hoeveelheden papiervernietigers besteld en het is heel gemakkelijk om online een toename van interesse te zien in zowel de aankoop als de middelen om documenten te vernietigen.

- Documenten worden immers vernietigd. We hebben allemaal vrienden bij de diensten. Maak geen idioten van ons," schreef Piotr Woźniak aan Żaryn.

- Wie wil je voor de gek houden? Wie zal je geloven? Je hebt zoveel achter de hand, de oppositie heeft je een verantwoording beloofd en daarom geef je de macht niet uit handen om de sporen van je oplichterij uit te wissen. Ik denk dat het duidelijk is – zei een andere stem in de discussie.

- Desinformatie is jullie domein, zeikerds. Shredders zijn besteld om je weg naar de garage te verlichten, kom op? vraagt een internetgebruiker.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku