Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Wirtualna Polska stamelt en er is geen discussie mogelijk

Gestart door Pieszyce, 18 oktober 2023, 23:35

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Wirtualna Polska stamelt en er is geen discussie mogelijk
Suwart eeuwig in leven?


18 oktober 2023

Op de website van Wirtualna Polska verscheen een artikel over een vermeende ruzie in de oppositie. Daar is geen sprake van, er zijn natuurlijke verschillen in wereldbeeld. Schrijven over een ruzie is het ondersteunen van het pissoviaanse verhaal en zoals je kunt zien zijn de ringers nog steeds aan het werk.

Wirtualna Polska kan nog steeds niet omgaan met de gevolgen van de affaire Krzysztof Suwart en zijn sukkels. Maciej Zubel, die de tekst over de vermeende ruzie ondertekende, is niet in staat om aan te geven waaruit de ruzie zou bestaan.

Wat er vandaag gebeurt tussen de drie winnende partijen, namelijk de Derde Weg, Links en de Burgercoalitie, zijn normale discussies en het uitwerken van de uiteindelijke vorm van de regering. Veiligheidskwesties, economische kwesties, juridische kwesties, belastingkwesties, begrotingskwesties zijn de eerste die aan de beurt komen. Wereldbeeldkwesties zullen geen belemmering vormen voor de vorming van een regering of het functioneren ervan.

Zubel is blijkbaar vergeten wat democratie en meningsverschillen zijn, natuurlijk in een democratie, natuurlijk in volwassen landen. Hij zou blij moeten zijn dat zulke verschillen bestaan. Maar daar gaat het hier niet om.

Het belangrijkste is om PiS ter verantwoording te roepen en Polen te repareren. Er moet nog veel gebeuren. Op deze punten kunnen de Derde Weg, links en de Burgercoalitie het uitstekend met elkaar vinden.

Bron:    wiesci24.pl      język po Polsku

PieszyceZe hebben schijnbaar niets geleerd na de affaire Suwart.