Algemene Polen informatie - Forum over Polen - Webcams Polen

Anna’s vlucht

Anna's Vlucht

Anna’s Vlucht

Februari 1945. Tijdens het bombardement op Dresden komen Anna’s ouders en oma om en verliest ze Marcus, het Joodse jongetje dat bij hen ondergedoken was, uit het oog. Dwalend door de verwoeste stad vindt Anna onderdak bij een jonge violist. Samen gaan ze naar Keulen, de geallieerde bevrijders tegemoet. De violist haalt het niet. Anna wel –maar nu is zij helemaal alleen.
Een jaar later ontmoet zij Andrew, de liefde van haar leven. Als ze ontdekt dat Andrew als wetenschapper met atoombommen te maken heeft, blijkt echter pas wat Anna’s oorlogsherinneringen met haar doen. Verdriet en angst komen in alle hevigheid boven. Kan ze kiezen voor de liefde?

De Poolse auteur en natuurkundige Janusz Wiśniewski woont in Frankfurt. Hij heeft vier romans geschreven, waarvan er wereldwijd ruim een miljoen exemplaren zijn verkocht. Jarenlang deed hij in archieven en bibliotheken onderzoek naar de gebeurtenissen in Dresden tijdens de Tweede Wereldoorlog en naar de nucleaire proeven in de Stille Zuidzee kort na die tijd.

Wiśniewski over Anna’s vlucht: ‘Ik wilde altijd al schrijven over liefde die ontstaat in tijden dat haat een veiliger gevoel is voor iemand om te overleven. Zo ontstond Anna’s vlucht: een klassieke liefdesgeschiedenis, geschreven tegen de achtergrond van waargebeurde verschrikkingen.’

Productinformatie

Auteur:
Overige betrokkenen:
Taal:
Vertaald uit het:
Vertaald door:
Oorspronkelijke titel
Afmetingen:
Gewicht:
Druk:
ISBN10:
ISBN13:
Janusz L. Wisniewski
Theo Veenhof
Nederlands
en
Theo Veenhof
Bikini
37x230x150 mm
713,00 gram
1e druk
9021804336
9789021804330

Hier te bestellen ook als E book, geen Inkijkexemplaar

Thank you for visiting our portal, have a nice day, be happy and a lot of Sun in Your live

Copyright © 2004 - 2024 All Rights Reserved Polenforum.nl